Нове життя

16+
Yeni Hayat
 
Нове життя
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Нове життя!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Турецький серіал «Нове життя», розповість глядачам про колишнього солдата, якого звуть Адем. Адем тривалий час служив в бордових беретах, йому завжди вдавалося справлятися з поставленими завданнями. Начальство поважало цього солдата, а товариші по службі знали, що завжди можуть покластися на Адема. Однак, з чоловіком відбувається нещасний випадок і він вимушено залишає улюблену роботу.

Він важко переносить цю обставину. Тепер йому потрібно звикати до цивільного життя, що для нього досить складно. Деякий час по тому Адем знаходить роботу, яка має подібності з тією, де він працював раніше. Адем стає охоронцем для дочки багатого і впливового бізнесмена на ім'я Ясемін. Чоловік ясно усвідомлює, що і зараз йому доведеться ризикувати життям, проте це його не зупиняє.

Молодий охоронець приступає до виконання своїх обов'язків, разом з тим він починає переглядати свої погляди на життя. Настане момент, коли Адему буде необхідно застосувати весь свій навик, який був отриманий за роки служби. Тепер для нього головним є захищати свого роботодавця за всяку ціну.


Нове життя 1 32 серія дивитися онлайн!

Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий