Ґюльджемаль

16+
Gülcemal
 
Ґюльджемаль
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Ґюльджемаль!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Цей серіал являє собою заплутану історію величезної запеклої боротьби одержимої помстою людини, наповнену драматичним, емоційним і трагічним романом. У центрі уваги глядачів опиниться молодий чоловік Гюльджемаль Шахін (Мурат Юналмиш), якого в дитинстві залишила рідна мати, щоб побудувати нове життя з іншим чоловіком. Відтоді Гюльджемаль і його рідна сестра Гюлендам (Нілай Ердонмез) залишилися самі напризволяще. Покинутим і зламаним усередині, їм довелося нелегко. Гюльджемаль і Гюлендам багато натерпілися у своєму житті, але труднощі озлобили їх.

Через роки брат і сестра побудували собі кар'єру і розкішне життя, доводячи собі й оточенню, що вони можуть подолати все, хай там що трапиться. Однак довгі роки Гюльджемаль зберігав у своєму серці ненависть до найріднішої людини - своєї матері. З усіх справ, які б він не робив, одна завжди залишалася незавершеною - помститися цій жінці за зраду, яку вона піднесла, коли він був маленьким хлопчиком. Зараз Гюльджемаль будує жахливий план помсти своїй матері і повертається в Бурсу, щоб його здійснити.

Якщо все пройде успішно, цей безжалісний монстр планує забрати в матері все до останнього, зробити її залежною від себе та змусити її просити вибачення. Однак несподівано на шляху намірів Гюльджемаля опиняється чарівна молода дівчина Дева (Меліс Сезен), з якою він випадково перетинається в Бурсі. Дева працює майстром із фарбування шовку в компанії, яка належить матері Гюльджемаля. Весела і життєрадісна Дева ще не знає, що знайомство з цією похмурою людиною повністю переверне її звичний спосіб життя. А одержимий помстою Гюльджемаль постане перед непростим вибором між ненавистю до матері та почуттями до Деви.


Ґюльджемаль 1,2 сезон 39 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий