Король землі / Посмішка для спадкоємця

16+
King the Land
 
Король землі / Посмішка для спадкоємця
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Король землі / Посмішка для спадкоємця!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

У центрі сюжету сучасної дорами перебуває молодий і серйозний спадкоємець імперії "King Group", до якої входить кілька готелів, авіакомпанія і дистриб'юторська компанія з сім'ї заможних чеболів Гу Вон. Молодий чоловік здобув блискучу освіту, має вроджений шарм і чарівну чарівність, гострий розум, і все, що потрібно процвітаючому бізнесменові нового покоління.А ось чого він не терпить, так це фальшивих посмішок, які вважає обманом і ще не вміє ходити на побачення.Останнім часом хлопець намагається відновити спогади про свою матір, яка раптово зникла з його життя.

Дівчину Чон Са Ран у готелі "King Hotel" називають "королевою посмішок", з ним у дівчини пов'язані приємні спогади з дитинства.Завдяки своїй милій посмішці та бездоганному обслуговуванню клієнтів вона піднялася з посади за стійкою інформації у вестибюлі до працівниці King the Land - бізнес-зали VIP, про яку мріє кожен власник готелю.Вона часто посміхається, хоча і сильно втомлюється, її посмішка не фальшива - вона рада своїй посаді і зобов'язана за етикетом зустрічати посмішкою гостей.


Король землі / Посмішка для спадкоємця 1,2 сезон 11 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий