Жінки, що сяють

16+
Shining Girls
 
Жінки, що сяють
10
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Жінки, що сяють!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Кірбі Мазрахі, співробітник відділу матеріалів місцевої чиказької газети, мріє стати професійним журналістом, але дивом виживає після нападу серійного вбивці. Після важкого шоку він усвідомлює, що поліція нічого не знайшла, а справу, класифіковану як "холодна справа", покладено на полицю. Сповнений жаги помсти, Кірбі вирішує розслідувати справу сам, адже він не єдина жертва цього божевільного. Однак його знань і влади недостатньо для серйозних кроків, і тут йому на допомогу приходить досвідчений журналіст Ден Веласкес.

У 1930 році в Чикаго чоловік на ім'я Гарпер Кертіс знаходить ключ від таємничого будинку, який дозволяє йому подорожувати в часі. Однак ключ живиться енергією дівчат, що "світяться". Гарпер готовий заплатити за це ціну і подорожує у часі та просторі 20-го століття. Але він не знає, що одна з його випадкових жертв вижила. І навіть час не врятує його від помсти, адже дівчина переслідує його з упертістю хорта. Її дії матимуть несподівані наслідки.


Жінки, що сяють 1,2 сезон 8 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий