Вбивство

18+
The Killing
 
Вбивство
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Вбивство!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Вбивство – детективно-драматичний серіал, центральною героїнею якого стала Сара Лунд. Жінка, яка працює детективом, збиралась змінювати країну проживання, бо вона мешкає у Данії, а її коханий – у Швеції. Героїня була готова переїхати до нього, але плани змінились, коли вона взялась за розслідування однієї справи. Було вбито молоду дівчину, і цей злочин залишився б без уваги, якби підозрюваним не став політик Троелс Хартманн, який претендував на посаду мера міста. Було чимало фактів, які вказували на те, що чоловік з цим убивством якось пов'язаний, та прямих доказів все ж не було. А коли Сара почала глибше займатись розслідуванням, вона зрозуміла, що підозрюваних може стати більше, тому що у вбивці могли бути мотиви не лише політичні, а й особисті. Лишається зрозуміти, хто ще і чому міг бажати жертві смерті. Відповіді знайти буде непросто.

Вбивство – детективний серіал, події якого розгортаються у Сіетлі. Головною героїнею є Сара Лінден, яка працює детективом. Хоч вона і молода, але професійного досвіду стільки, що можна власну школу відкривати, щоб ці знання передавати. Жінка вже має право спокійно виходити на пенсію, і вона навіть збирається це зробити найближчим часом, але спершу потрібно трохи навчити нового напарника і разом з ним провести ще одне розслідування. Вони відправляються на місце злочину, де знаходять елемент одягу жертви і кредитку, яка належала якомусь Стенлі Ларсену. Потім герої зв’язуються з дружиною цього чоловіка і дізнаються, що у день убивства родина була за містом, і лише донька залишалась у будинку. Тіло дівчини знаходять трохи згодом, що робить справу ще більш заплутаною і складною. Схоже, йти на відпочинок Сарі ще зарано…


Вбивство 1,2,3 сезон 13 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий