Закон і порядок: Спеціальний корпус

16+
Law & Order: Special Victims Unit
 
Закон і порядок: Спеціальний корпус
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Закон і порядок: Спеціальний корпус!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Закон і порядок: Спеціальний корпус – детективно-драматичний серіал, головними героями якого стали співробітники особливого відділу поліції. Усі вони професіонали свої справи, які займаються розслідуваннями особливо складних і важких злочинів. Робота у них непроста, небезпечна, морально важка, але вони свідомо прийшли у цей корпус, щоб робити світ кращим і безпечнішим. Співробітникам доводиться спілкуватись особисто зі злочинцями, які здійснюють злочини проти неповнолітніх, роблячи це з особливою жорстокістю. Оскільки живуть і працюють вони у Нью-Йорку, де мільйони людей, ловити ґвалтівників і убивць доволі складно. Але спеціалісти знають, що робити, щоб вийти на слід злочинця, навіть якщо він намагається загубитись у натовпі чи заплутати правоохоронців. І вони покладаються не лише на свої знання, а ще й на інтуїцію, яка майже не підводить.


Закон і порядок: Спеціальний корпус 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 сезон 20 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий