Чужоземка

18+
Outlander
 
Чужоземка
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Чужоземка!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Події серіалу онлайн починають розгортатися за часів Другої світової війни, а саме в 1945 році. Молода і чарівна жінка Клер Рендолл вже довгий час працює медсестрою на фронті. Однак дуже скоро вона повертається додому, де, нарешті, зустрічає свого гаряче коханого чоловіка Френка. Після довгої розлуки дівчина шалено рада бачити його цілим і неушкодженим.

Головним героям здавалося, що всім жахіттям, які сталися в їхньому житті, настав кінець, тепер їм нема чого побоюватися, і вони, нарешті, можуть почати жити тихим спокійним життям. На радощах подружжя вирішує відсвяткувати свою довгоочікувану зустріч і початок нового життя. Вони вирушають до Шотландії, де хочуть дізнатися якомога більше про рідню Френка.

Під час однієї з безтурботних прогулянок напрочуд гарними вулицями Шотландії, Клер випадково доторкається до каменя, знайденого в найдавнішому склепі. І ось у цю саму хвилину відбувається щось абсолютно неймовірне, дівчина виявляється перенесена на 200 років назад у 1745 рік. Якраз у цей час триває кровопролитна громадянська війна, і головна героїня серіалу Чужинка онлайн опиняється в самому епіцентрі небезпечних подій. Про цей суворий і водночас дуже романтичний час дівчина могла знати тільки з різноманітних книг. І тепер вона сама починає відчувати себе як головна героїня подібної книги.


Чужоземка 1,2,3,4,5,6,7,8 сезон 8 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий