Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи

16+
Star Trek: Strange New Worlds
 
Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Серіал слідує за Крістофером Пайком, одним із найталановитіших і найамбітніших капітанів, що служать у «Зоряному флоті». Дія розгортається у XXIII столітті, коли Пайк отримує під своє командування космічний флагман USS Enterprise. Йому належить здійснити п'ятирічну подорож, завдавши на карту Федерації величезну територію, що вже чекає на своїх дослідників.

Незабаром після цього під керівництвом капітана космічного корабля із серіалу «Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи» об'єднується команда досвідчених офіцерів і службовців-початківців, щоб разом зайнятися дослідженням нових планет і зоряних систем по всій галактиці.

Серіал є спін-офф класичного проекту, що вийшов у 1966 році. Дія першої серії починається за десять років до початку польоту Джеймса Кірка. Серіал має сучасний погляд на розповідь, зберігаючи деякі деталі старомодного дизайну франшизи, що став класикою.


Зоряний Шлях: Дивовижні нові світи 1,2,3 сезон 10 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий