Зоряний шлях: Ентерпрайс

16+
Star Trek: Enterprise
 
Зоряний шлях: Ентерпрайс
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Зоряний шлях: Ентерпрайс!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Зоряний шлях: Ентерпрайс – пригодницька фантастика, події якої відбуваються у майбутньому. На календарі вже 2151 рік, людство встигло познайомитись з представниками інопланетних рас і навчилось здійснювати польоти на надзвуковій швидкості. І це досягнення справді значне, оскільки тепер люди мають можливість літати на далекі планети і вивчати нові галактики, про що раніше ніхто й мріяти не наважувався. А здійснювати такі подорожі можна на космічному кораблі «Ентерапрайс», який обладнано так, щоб люди на його борту могли комфортно жити. Джонатан Арчер очолює корабель і команду космічних дослідників. Разом вони вирушають у тривалу подорож, щоб дослідити нові місця у космосі. Герої побувають на різних планетах і дізнаються, чи є на них життя. А якщо так, то, можливо, зуміють налагодити дружній контакт з представниками інших цивілізацій…

Зоряний шлях: Ентерпрайз – фантастичний серіал, дія якого відбувається у далекому майбутньому. На календарі 2151-й рік, людство вже познайомилось з представниками інопланетної раси і навчилось переміщатись у просторі з надзвуковою швидкістю, що дало можливість вивчати ті куточки Всесвіту, які знаходяться на дуже далекій відстані. А щоб літати туди в комфортних і безпечних умовах, було створено космічний корабель «Ентерпрайз», капітаном якого став Джонатан Арчер. Зорельот обладнаний найсучаснішою технікою, а на його борту знаходиться команда сміливих астронавтів, яку зібрав Арчер. Разом вони мають шукати нові галактики і знайомитись з їх мешканцями, якщо там такі є. Героїв чекають неймовірні пригоди, бо кожна нова планета має свої таємниці і особливості. Але як будуть вибудовуватись особисті стосунки між героями, яким доведеться тривалий час бути разом?


Зоряний шлях: Ентерпрайс 1,2,3,4,5 сезон 22 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий