Сховище Гарлана Кобена

16+
Harlan Coben's Shelter
 
Сховище Гарлана Кобена
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Сховище Гарлана Кобена!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Юний Міккі Болітар змушений змінити школу після несподіваної смерті батька. Він намагається адаптуватися в незнайомому середовищі та знайти своє місце серед однокласників. Але все змінюється, коли його однокласниця Ешлі таємниче зникає.

Міккі опиняється в центрі детективної історії і стикається з незрозумілими подіями та нерозгаданими таємницями. Раптом з'являється таємнича стара жінка, яка стверджує, що батько Міккі живий, а його смерть - лише частина великої змови.

За допомогою своїх нових друзів Міккі починає розв'язувати складну головоломку, щоб знайти Ешлі та розкрити темні таємниці, пов'язані з її зникненням і його батьком. У процесі Міккі усвідомлює, що світ навколо нього сповнений таємниць, обману та прихованих зв'язків. Ця пригода змушує Міккі переосмислити свій погляд на себе, свою сім'ю та навколишній світ, приводячи його до неймовірних відкриттів і несподіваних подій.


Сховище Гарлана Кобена 1,2 сезон 6 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий