Спецоперації: Левиця

16+
Special Ops: Lioness
 
Спецоперації: Левиця
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Спецоперації: Левиця!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Телешоу "Спецназ: Левиця" натхненне реальною військовою програмою США і оповідає про спеціальну оперативницю ЦРУ Джо, яка намагається знайти баланс між своїм особистим і професійним життям. Вона завербована в спеціальну жіночу програму під кодовою назвою "Левиця", де куратори програми "Lioness" Кетлін Мід і Дональд Вестфілд доручають їй провести операцію під прикриттям у дуеті з новою напарницею в особі агресивного морського піхотинця Круз Мануелос. Під керуванням вольової глави підрозділу Джо оперативниці під прикриттям повинні знищити велику терористичну організацію, поетапно підриваючи її зсередини.

Оскільки Джо випала робота підготувати до складних умов Близького Сходу нових жінок - спецагентів, то вона розуміє, що кожна з її підопічних має стати найкращим шпигуном і розвідником, який не потрапить у полон і не зможе видати себе та інших активних гравців на цьому полі битви. Зараз морський піхотинець отримує важливе завдання потоваришувати з донькою терориста, на якого полює Центральне розвідувальне управління, щоб та надалі стала важелем тиску на її незговірливого батька. До цієї справи залучені не тільки представники ЦРУ, а й такі політичні діячі, як держсекретар США Едвін Маллінс.


Спецоперації: Левиця 1,2 сезон 8 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий