Дім брехні: трояндове помешкання

16+
Jangmi maensyeon / Rose Mansion
 
Дім брехні: трояндове помешкання
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Дім брехні: трояндове помешкання!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Це про молоду дівчину Джі На, яка працює в готелі і життя якої здається бездоганним. Ми зустрічаємо її пригніченою трагедією - зовсім недавно за дивних обставин зникла безвісти її старша сестра Джі Хьон. Це сталося у квартирі, яку з дня на день збиралися реконструювати. Щоб дізнатися правду про зникнення дівчини, Джі На вирушає до цього житла під назвою "Особняк Троянди", яке заплановано під ремонт. Однак вона не помічає нічого таємничого і пов'язаного з її сестрою.

Тоді Джі На звертається по допомогу до сусідів, які, можливо, щось чули або знають про це. Спочатку ці люди здаються їй приємними і доброзичливими, проте дуже скоро Джі На помічає їхню підозрілу поведінку і розуміє, що за добродушними посмішками ховається зловісна таємниця. Щоб копнути глибше, головна героїня вирушає до поліцейської дільниці, де стикається з повним нерозумінням. Ба більше, поліцейські детективи скептично ставляться до її підозр щодо містичного зникнення Джі Хьон і тим паче щодо дивних сусідів.


Дім брехні: трояндове помешкання 1,2 сезон 12 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий