Беверлі Хіллз 90210

16+
BH90210
 
Беверлі Хіллз 90210
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Беверлі Хіллз 90210!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Псевдодокументальний серіал натхненний реальним життям акторів, які зіграли головні ролі в колись популярному телехіті дев'яностих «Беверлі-Хіллз 90210». За сюжетом герої, чиї шляхи розійшлися дев'ятнадцять років тому із закінченням серіалу, вирішують возз'єднатися, щоб зробити ремейк прославив їх проект. Однак процес зйомок стає більш захоплюючим видовищем, ніж їх результат.

Перед нами знову шоу, яке вже встигло стати легендою. Ще в 90-х роках їм була встановлена досить висока планка для серіалів молодіжного формату. Кінофанати тоді просто божеволіли від захвату, коли бачили улюблених героїв на екрані. Потім настало тривале мовчання, проект був в стадії заморозки. Але в даний час улюбленці публіки отримали можливість повернутися в світ кіно знову в рамках вже відомого шоу, яке отримало друге дихання.
«90210» представляє продовження вже відомої нам багатосерійної кінострічки під назвою «Беверлі-Хіллз 90210». Участь у знімальному процесі взяли ті ж особи, які кіномани могли бачити в дев'яностих.
Єдиним актором, якого не буде в новому серіалі, стане Люк Перрі, оскільки на момент проведення зйомок шоу цієї людини не виявилося серед живих. Але персонаж продовжив своє існування в оновленій версії, що принесе задоволення всім, кому так подобався Люк Перрі та його герой. За вихід на екрани цього проекту (який вже намагалися створити кілька років до того, але успіху починання не отримало) несуть повну відповідальність Кріс Альбергіні з Майком Чесслером і Полом Скіароттом.
Автори обіцяють, що в серіалі використають більше драматизму, а до традиційних переживань додасться ще й колосальний розпал почуттів, при цьому емоції проникнуть навіть за межі знімального території.

З моменту перебування шоу «Беверлі-Хіллз 90210» виконавці головних і другорядних ролей проживають розкішне життя зірок Голлівуду. Щоранку цих людей починається майже однаково: з медитації і першого ковтка кавового напою до метушливих зборів на роботу. Це єдине, що об'єднує наших персонажів, кожен з яких починає свій день в різних інтер'єрних рішеннях персональної нерухомості.
Раптово все, що оточує наших персонажів, починає складатися в дуже знайому кіноманам мелодію. Автоматично виникає ностальгічна посмішка, а колишня компанія приятелів знову починає своє об'єднання. Цим людям судилося працювати в одному колективі, щоб радувати глядачів оновленою версією відомого проекту. Чи просто через стільки років знову зображати щирість почуттів і повноту емоцій перед камерою? Або акторам з кожним роком стало все складніше виправдовувати надії кіноманів?


Беверлі Хіллз 90210 1,2 сезон 6 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий