Той, хто біжить по лезу: Затьма 2022

16+
Blade Runner: Black Out 2022
 
Той, хто біжить по лезу: Затьма 2022
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Той, хто біжить по лезу: Затьма 2022!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Сюжет короткометражного мультфільму «Той, хто біжить по лезу: Затьма 2022» розгортається в той момент, коли в світі фіксується найсильніший електро-імпульс. Кращі вчені приймаються за дослідження його природи, але не можуть знайти відповідь на питання, пов'язане з таємницею його походження.

Ситуація ускладняється тим, що цілі міста залишаються без енергії. Електрика виявляється тільки в місцях, оснащених спеціальними генераторами. Інші ж змушені тижнями жити в непроглядній темряві. Втрачаються важливі цифрові відомості, а деякі дані, що мають особливу цінність, отримують масштабні пошкодження. Хаос наростає, валюта падає і втрачає свої позиції. Їжа підскакує в ціні, приводячи до ще більшої дестабілізації становища. Світ занурюється в темряву. Всюди панує голод і беззаконня. Уряд звалює провину на реплікантів. Але чи дійсно вони несуть відповідальність за те, що відбувається або хтось хоче підставити їх в черговий раз?


Той, хто біжить по лезу: Затьма 2022 1,2 сезон 13 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий