Асока

16+
Ahsoka
 
Асока
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Асока!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Головною героїнею серіалу є Асока Тано - представниця раси торгутів із планети Шилі. За часів Війн клонів вона була падаваном лицаря-джедая Енакіна Скайвокера і брала активну участь у подіях Галактичної Республіки. Однак, важливі повороти долі чекали на неї попереду.

Незадовго до падіння Галактичної Республіки і приходу Імперії Асока зазнала неправдивого звинувачення і була виключена з Ордена джедаїв. Це був для неї серйозний удар, і вона почала шукати свою власну дорогу, відмовившись від колишніх переконань та ідеалів Ордена.

Події серіалу розвиваються в епоху після Війн клонів і падіння Республіки. Асока полює за гранд-адміралом Трауном, ватажком Імперії, з надією знайти відповіді і розгадати загадку, пов'язану зі зникненням молодого джедая Езри Бріджера, який зник багато років тому.

Асока, зберігаючи свою унікальну силу і досвід, стає одиначкою, яка прагне дістатися до істини і зрозуміти свою роль у новій реальності Галактики. Її історія пронизана складними стосунками з минулим, а також пошуком нового місця в зміненому світі. Серіал "Асока" дає змогу побачити розвиток цього персонажа після подій Війн клонів і зануритися в її особисту боротьбу, пригоди та прагнення до істини.


Асока 1,2 сезон 8 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий