Спільнота

18+
The Society
 
Спільнота
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Спільнота!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

Спільнота – драматичний серіал, у якому йдеться про життя підлітків у незвичній для них реальності. Герої і самі не зрозуміли, як це сталось, але вони дивовижним чином перемістились у альтернативний світ. Тут так само є їх рідне місто і все інше також те саме, що й завжди, але одна суттєва відмінність все ж є – тут немає дорослих. Юні хлопці і дівчата опинились у світі, про який мріяли. Тепер ніхто не буде їх повчати, кричати на них, обмежувати у чомусь. Вони у світі, де є повна свобода дій. Здається, це просто ідеальні умови для життя, та це лише на перший погляд. Виявляється, жити зовсім без правил і обмежень не так і цікаво, а отриманими можливостями ще потрібно зуміти правильно скористатись. Створюється нова спільнота, у якій починають з’являтись і правила, і свої закони, і певні рамки. Доведеться героям вчитись жити по-новому.

Спільнота – це історія про студентів коледжу «Гріндейл», який відрізняється від інших навчальних закладів тим, що приймає на навчання людей різного віку. Тому тут можна побачити і молодь, і людей середнього віку, і навіть пенсіонерів. І всі ці люди теж у дечому відрізняються від усіх інших, бо мають власних «тарганів», а поведінкою іноді нагадують божевільних. Компанія підібралась цікавенька і веселенька. І мова не лише про студентів, а й про викладачів. Та навіть сам декан поводиться не завжди адекватно, а його прагнення сподобатись усім виражається у дивних вчинках. Та атмосфера у закладі така, що кожен може бути собою, не хвилюючись про те, що подумають інші, і тут завжди раді новачкам. От Джефф Уінгер, наприклад, був успішним юристом, але йому все одно довелось йти вчитись, щоб отримати справжній диплом, а не той, який йому прислали через інтернет…


Спільнота 1,2 сезон 10 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий