Нова ера – Євангеліон

16+
Neon Genesis Evangelion
 
Нова ера – Євангеліон
0
Доступно на пристроях
  • Android
  • IOS
  • Smart TV
На цій сторінці ви можете подивитися Нова ера – Євангеліон!. Дивіться онлайн у високій якості, зі свого телефону на Android, iphone або ПК в будь-який час.

У 2015 році гігантський і могутній інопланетний воїн "Ангел" вдруге з'явився в Токіо. Єдиною надією для всього людства став гуманоїдний воїн Євангеліон, розроблений спеціальним агентством ООН NERV. Євангеліон, який може витримати будь-яку атаку Ангелів, має одну особливість: він не є людиноподібним воїном. Бойовий робот Євангеліон був створений геніальними вченими за допомогою сучасних технологій і перетворений на зброю, здатну дати відсіч монстрам.

Однак керувати цим унікальним біороботом могла лише обмежена кількість пілотів, і вони повинні були вміти синхронізуватися з Євангеліоном. Лише кілька 14-річних хлопчиків, народжених через дев'ять місяців після прибуття Ангела, змогли взаємодіяти з Евангеліоном. Одним з них був Шінджі Ікарі, батько якого очолював команду NERV, що спроектувала і розробила "Євангеліон". Кинутий у вир незрозумілих йому битв і подій, герой змушений зазирнути у безодню власної сили і мужності, щоб не тільки боротися, але й вижити або втратити все.


Нова ера – Євангеліон 1,2 сезон 30 серія дивитися онлайн!

Перший плеєр Трейлер
Коментарі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий